Kampinschrijvingen

Eindelijk is ons langverwachte kamp terug in zicht. Maar, geen kamp zonder inschrijvingen! Dit jaar zullen de inschrijvingen een beetje anders verlopen dan de vorige jaren, daarom hieronder meer info over hoe jullie kunnen inschrijven voor het kamp van 2019. Indien jullie echt niet aanwezig kunnen zijn op deze inschrijvingsavond, gelieve dan een seintje te geven aan de takleiding en dan proberen we een oplossing te vinden.

Wanneer is het kamp? Zoals elk jaar vertrekken wij op 31 juli op kamp. De leeuwen en sloebers komen met de trein terug naar huis op 7 augustus en de oudere leden komen terug op 10 augustus.

Waar gaan wij naartoe? Wij gaan met alle groepen samen op kamp, naar dezelfde locatie. Dit jaar gaan wij naar Bilzen, in het gebouw De Biberist.

Hoe inschrijven? Op 27 juni organiseren wij een inschrijvingsavond in het lokaal van 19u tot 21u. Gedurende deze avond is het mogelijk om jouw kind(eren) in te schrijven voor het langverwachte kamp. Indien jullie nog niet helemaal zeker zijn en eerst wat extra informatie willen ontvangen, kom dan ook zeker langs. Er zal van elke tak leiding aanwezig zijn zodat jullie met al jullie vragen bij iemand terecht kunnen. Indien je vragen hebt die niet kunnen wachten, contacteer ons dan gerust op voorhand en dan geven wij jullie de nodige uitleg.

Opwarmertje? Bekijk hier nog eens onze aftermovie van vorig jaar om alvast even weg te dromen.